Objectius

Aconseguir proporcionar als nostres clients els màxims estàndards de "qualitat", que ens diferencien de les altres empreses de referència del mercat.

Com:

  • Oferint a cada client una solució personalitzada
  • Tenim un equip directiu altament qualificat amb més de 25 anys d'experiència en seguretat, encarregat d'analitzar i avaluar cada servei a través del contacte diari amb el client i el personal de seguretat.
  • Aquest equip de professionals i consultors s'encarreguen de realitzar els "plans de seguretat" o "Protocols d'actuació", amb procediments degudament detallats, dimensionats i adaptats a cada client i servei, buscant aportar les solucions de seguretat més competents.
  • Els directius, caps de seguretat i inspectors, estan en continu procés de formació per tal d'analitzar l'evolució de la delinqüència i "modus operandi", per així transmetre el personal de seguretat i formar-los, per tal d'eradicar robatoris, furts i incidències que succeeixen en els seus respectius serveis.
  • Tot client té un "interlocutor" pertanyent a l'equip directiu al qual poder accedir les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, i transmetre les seves inquietuds o queixes, podent donar-li una resposta immediata, urgent i solucionar els problemes.
  • Un dels nostres principals objectius és "optimitzar" els serveis a través dels vigilants i instrumentalitzar-hi de mitjans tècnics per poder treure el major rendiment de la seguretat.
  • Causa de la gran quota de mercat que tenim, som capaços de dotar el grup d'empreses d'inspectors que es dediquen al control de vigilant del servei, comprovar el seu bon estat d'uniformitat i donar-los suport immediat davant qualsevol incidència.
  • Ens basem en la "estratègia" per millorar contínuament i tot orientat a resultats mesurables, com l'estadística, per poder demostrar els nostres clients la capacitat operativa i efectiva que tenim com a empresa

Aquest és el motiu pel qual hem crescut a un ritme superior que les altres empreses del sector en els darrers anys